Telefoon Dokter

Uw telefoon, mijn ambacht

Wie is de Telefoon Dokter

Telefoon Dokter is een bedrijf dat al bijna tien jaar smartphones en tablets repareert en refurbished. Tim van der Klok is gespecialiseerd in alle reparaties van álle merken smartphones en tablets, mits de onderdelen beschikbaar zijn. Door goede klantenservice, lage prijzen en goede garantietermijnen is Telefoon Dokter uitgegroeid tot een begrip in de regio en vertrouwen vele (vaste) klanten hun device toe aan de Telefoon Dokter. Sinds oktober 2018 is Telefoon Dokter KvK geregistreerd, waardoor vergoeding door uw verzekeraar wellicht mogelijk is.

De winkel van Telefoon Dokter ligt centraal gelegen in de binnenstad van Hoogeveen, makkelijk bereikbaar met volop parkeergelegenheid dichtbij. De winkel is fris industrieel en functioneel ingericht. U kunt hier rustig wachten met een goede kop koffie, tot uw reparatie klaar is.

De meeste reparaties kunnen dezelfde dag nog in de winkel uitgevoerd worden. Door de reparatie uit te voeren in de winkel, kunt u precies zien wat er gebeurt met uw toestel.

De winkel beschikt ook over een ruim assortiment aan telefoon gerelateerde producten; refurbished mobiele telefoons, onderdelen en accessoires zoals beschermhoesjes, opladers, kabels en headsets. Of kunnen wij dit voor u op maat bestellen.

Daarnaast kan de Telefoon Dokter ook uw laptop, game controller, et cetera repareren. Kortom, bij Telefoon Dokter bent u altijd aan het juiste adres!

Nieuw organisatiemodel

TelefoonDokter is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop, reparatie, reiniging en inkoop van (jong) gebruikte mobiele telefoons en tablets. Oftewel: refurbished mobiele telefoons en tablets. De werkactiviteiten zijn heel veelomvattend. Van technische reparaties en schoonmaak tot verkoop en klantcontact en alles wat daartussen inzit. Dit vraagt om een groot pallet aan vaardigheden van mij en mijn medewerkers.

In de wereld van de TelefoonDokter is steeds meer concurrentie en ook de inkoopprijzen worden steeds hoger. Hierdoor is de TelefoonDokter op zoek gegaan naar mogelijkheden om zich te onderscheiden en toch met de kennis en kunde die het in huis heeft de consument te kunnen helpen. Door de juiste mensen op de juiste plekken te zetten en de omgeving te veranderen van winkel naar productieonderneming.